Transport og levering

Levering af sand, grus og sten

Container udlejning

Containerløsninger til alle formål

Vi rådgiver

Kontakte os for en snak om netop dine behov

Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Google Analytics
6. Brug af personoplysninger
 

1. Ejeroplysninger

Containergården ApS

Nystedvej 22
4891 Toreby L.

Tlf.: 54 86 90 84
Mobil: 40 64 90 84

E-mail: containergaarden@c.dk

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

5. Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på telefon 54 86 90 84. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Kontakt os


Containergården ApS
Nystedvej 22
4891 Toreby L.

(+45) 54 86 90 84
containergaarden@c.dk

Nyheder

Så fik Chauffør “ mini Funch “ lavet en jernpladevej på ca 100stk👍 ... See moreSee less

Så fik Chauffør “ mini Funch “ lavet en jernpladevej på ca 100stk👍

 

Comment on Facebook

32 år siden jeg var arbejdsdreng hos "Nagelsti Maskinstation" som det hed den gang. Minder fra en god arbejdsplads kommer frem, hver gang man ser en af de grønne lastbiler 😎 Her er et billede fra 13/2🙂

Rigtig godt nytår 🎊fra os alle hos containergården 🎉 ... See moreSee less

Rigtig godt nytår 🎊fra os alle hos containergården 🎉

 

Comment on Facebook

tak og i lige måde

Tak i lige måde.

Tak og i lige måde

Tak i lige måde 🥂🍾

Tak og i lige måde . 🎉🎉💥💥👍

Tak og i lige måde

tak i lige måde

Tak jensen hils omkring

Tak og i lige måde og hils familien :-) :-) :-) :-) :-)

+ View previous comments

🎅glædelig jul og rigtig godt nytår fra alle mand hos containergården🎄 ... See moreSee less

🎅glædelig jul og rigtig godt nytår fra alle mand hos containergården🎄

 

Comment on Facebook

Tak og i lige måde

Tak i lige måde og tak for sidst

Og rigtig glædelig jul til jer 🎄

Tak i lige måde 🌲 tak for sidst 😜

Tak og i lige måde.:-) :-) :-)

Tak og i lige måde

Tak i lige måde god jul til jer alle.samt godt og lykkebringende nytår 🌲🌲🌲🌲🎅🎅🎅

Tak i lige måde🎄

Tak og i lige måde 🎅🎅🎄

+ View previous comments

Load more